Nieuws

Nieuwe technieken voor een nog beter resultaat

Cursus Deep Tissue

Ik ben verheugd om mijn nieuwste vaardigheden met jullie te delen, opgedaan tijdens een intensieve cursus bij Mood Academy in Amersfoort. Deze cursus richtte zich op Deep Tissue-massage en de behandeling van bindweefsel en fascia.

Wat is Deep Tissue-massage?

Deep Tissue-massage is een techniek die zich richt op de diepere lagen van spieren en bindweefsel. Deze massagevorm is bijzonder effectief bij het verlichten van chronische pijn en spanningen, en helpt bij het verbeteren van de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam.

Focus op Bindweefsel en Fascia

Bindweefsel en fascia spelen een cruciale rol in de algehele gezondheid van ons lichaam. Ze bieden ondersteuning en structuur aan spieren en organen, en spelen een sleutelrol in bewegingsvrijheid en pijnmanagement. Tijdens de cursus heb ik geleerd hoe ik deze weefsels effectief kan behandelen om spanningen te verlichten en de natuurlijke balans van het lichaam te herstellen.

Wat kunt u verwachten?

Met de nieuwe technieken die ik heb geleerd, kan ik u een diepgaande en effectieve behandeling bieden die verder gaat dan de oppervlakkige lagen van de huid. Of u nu last heeft van chronische pijn, sportblessures of gewoon op zoek bent naar een manier om stress en spanning te verminderen, deze geavanceerde behandelingsmethoden zullen zeker voordelen opleveren.

Ik nodig u uit om een afspraak te maken en zelf de voordelen van deze vernieuwde behandelingen te ervaren. Samen werken we aan uw welzijn en herstel.

Sluiten