Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met verwarmde stenen. Vandaar de naam hotstone. Doordat de stenen met druk op het lichaam heen en weer worden bewogen, dringt de hitte van de stenen diep door in de spieren.
De massage geeft je veel energie en verlicht spanningen. De Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, bedoelt om lichaam en geest in balans te brengen. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

Het lichaam wordt zowel met handen als met de warme stenen gemasseerd. Ook zullen er stenen op uw lichaam gelegd worden. Dit geeft een heel mooi effect. Er ontstaat een zeer diepe ontspanning, het bloed gaat beter stromen en ook het lymfestelsel gaat beter werken. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte van de stenen.
Deze massage is zeker in de herfst en wintermaanden een cadeautje.

Vanwege de warmte die vrijkomt bij een hotstone massage zal de bloeddruk stijgen. Als iemand al last heeft van een te hoge bloeddruk is deze massage daarom niet geschikt.


Prijzen
30 minuten € 35
45 minuten € 47,50
60 minuten € 57,50

Sluiten