Even voorstellen

Wat leuk dat u mijn website bezoekt. Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Annelie Versteegh, ik woon in Asperen en ben wellness en gediplomeerd NGS sportmasseur. In mijn vrije tijd ben ik graag op mijn moestuin. Ook ben ik graag in beweging en sport ik graag in de sportschool in Asperen. In de zomermaanden sta ik graag op mijn sub en geniet ik van de mooie omgeving vanaf de Linge.

Ik ben trotse moeder van 2 dochters en ben al jaren gelukkig getrouwd.

Na mijn opleiding aan de Hotelschool heb ik diverse jaren met veel voldoening in de Horeca gewerkt. In 2009 besloot ik om mijn man bij te staan in zijn bedrijf waarin ik hem op kantoor ondersteunde.

Na diverse jaren op kantoor te hebben gewerkt, vond ik het tijd om mijzelf verder te ontwikkelen en startte In 2015 met een allround wellness masseur opleiding. In 2016 heb ik deze succesvol afgerond. Hierin heb ik niet alleen de klassieke massage aangeleerd, maar ook vaardigheden als hotstone massage en de Indiase hoofdmassage. Door deze cursus ben ik nog meer geïnteresseerd geraakt in het massagevak.

Als goede aanvulling hierop heb ik begin 2017 een cursus rug-nek-schouderklachten en een cursus lage rugklachten afgerond. Hiermee kan ik mensen nog beter helpen en meer verlichting brengen. Ook voor zwangerschapsmassage heb ik een certificaat behaald.

In diverse praktijken heb ervaring opgedaan.

In september 2017 ben ik gestart met de NGS sportmassageopleiding om mijn kennis uit te breiden. De opleiding heb ik afgerond met het praktijk assessment.
In 2018 heb ik deze opleiding aangevuld met een aantal cursussen gericht op spierherstel- en onderhoud bij sporters.

In de praktijk heb ik veel te maken met mensen die pijn klachten hebben. Om deze nog beter te kunnen bedienen, heb ik mij verdiept in myofasciale triggerpoint therapie, bindweefselmassage en Manuele Lymfe Drainage. Allemaal effici├źnte manieren om klachten te behandelen.

Door het toenemen van het aantal klanten, heb ik in september 2020 besloten op kantoor te stoppen, om mij zo volledig op mijn eigen praktijk te kunnen richten.

Het voelt erg goed om iets voor andere te kunnen betekenen en u bent dan ook van harte welkom in mijn praktijk in Asperen.

Sluiten