Even voorstellen

Wat leuk dat u mijn website bezoekt. Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Annelie Versteegh, ik woon in Asperen en ben gediplomeerd NGS wellness- en sportmasseur.

Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt, een prachtige bedrijfstak waarin ik erg veel voldoening haalde uit de omgang met mensen.
De werktijden bleken echter lastig te combineren met een jong gezin. Ik besloot daarom in 2009 om mijn man bij te staan in zijn bedrijf waarin ik hem op kantoor ondersteun. Dit doe ik tot op heden met veel plezier.

Een paar jaar geleden vond ik het tijd om mijzelf verder te ontwikkelen en startte In 2015 met een allround wellness masseur opleiding. In 2016 heb ik deze succesvol afgerond. Hierin heb ik niet alleen de klassieke massage aangeleerd, maar ook vaardigheden als hotstone massage, Lomi Lomi en de Indiase hoofdmassage. Door deze cursus ben ik nog meer geïnteresseerd geraakt in het massagevak.

Als goede aanvulling hierop heb ik begin 2017 een cursus rug-nek-schouderklachten en een cursus lage rugklachten afgerond. Hiermee kan ik mensen nog beter helpen en meer verlichting brengen. Ook voor zwangerschapsmassage heb ik een certificaat behaald.

In diverse praktijken heb ervaring opgedaan.

In september (2017) ben ik gestart met de NGS sportmassageopleiding om mijn kennis uit te breiden. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond met het praktijk assessment.
Afgelopen jaar heb ik deze opleiding aangevuld met een aantal cursussen gericht op spierherstel- en onderhoud bij sporters.

Het voelt erg goed om iets voor andere te kunnen betekenen en ben dan ook erg blij om als masseur bij mensen thuis langs te komen of u in mijn praktijk in Asperen te ontvangen.

Sluiten